UEFA poslala promatrače na Skupštinu HNS-a, miješa li se hrvatska politika u nogomet

Četvrtak, 08. ožujka 2012. 23:26 Napisao/la  Z. G.

U HNS-u se nadaju da dolazak promatrača znači jasnu UEFA-inu potporu sadašnjem vodstvu Saveza

Dvojica UEFA-ina delegata stigli su na monitoring u Zagreb! Theodors Theodorakis i František Laurinec pojavit će se na redovitoj sjednici Skupštine Hrvatskoga nogometnog saveza predviđene za petak. Čelnici HNS-a još su prije dva tjedna uputili poziv UEFA-i s namjerom da njezini predstavnici svrate u Zagreb i na licu mjesta procijene postoji li ovdje problem miješanja politike u sport.

Ideja je da HNS i UEFA zajednički sroče odgovor Željku Jovanoviću, ministru znanosti, obrazovanja i sporta. Pritom je moguće očekivati da će Theodorakis i Laurinec, u ime krovne europske nogometne organizacije, javno upozoriti da miješanje države u nogomet nije dobrodošlo. U HNS-u se nadaju da njihov dolazak znači i jasnu UEFA-inu potporu sadašnjem vodstvu Saveza.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.