Tko prvi, njemu ulaznica: FIFA pustila u prodaju ulaznice za SP 2022

Četvrtak, 24. ožujka 2022. 11:19 Napisao/la  SC
Tko prvi, njemu ulaznica: FIFA pustila u prodaju ulaznice za SP 2022

HNS je objavio sljedeću vijest:

Organizatori Svjetskog prvenstva u Kataru pustili su u prodaju novi kontingent ulaznica po principu “tko prvi, njemu ulaznica”.

Poslije uspješno okončanog razdoblja izvlačenja slučajnim odabirom u prvoj fazi prodaje, Fifa navijačima nudi dodatnu priliku osigurati svoje ulaznice prije ždrijeba svjetske smotre 1. travnja. Preostale ulaznice iz ove faze, nakon razdoblja plaćanja koje je okončano prošlog ponedjeljka, mogu se kupiti na sljedećoj poveznici do 29. ožujka u 11 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Budući da je ovo razdoblje prodaje po principu “tko prvi”, navijači će moći odmah izvršiti kupnju. Ovo je, ujedno, posljednja prilika da navijači osiguraju svoja mjesta na tribinama prije ždrijeba. Ulaznice su dostupne za sve utakmice, izuzev otvaranja i finala, a odnose se isključivo za neutralne sektore. Ulaznice za hrvatske navijačke sektore u prodaju će biti puštene naknadno, o čemu će Hrvatski nogometni savez pravovremeno obavijestiti navijače.

U ovoj fazi prodaje moguće je kupiti ulaznice za pojedinačne utakmice, serije ulaznica za pojedine reprezentacije, serije ulaznica za četiri različita stadiona i ulaznice za osobe s posebnim potrebama.