Tajno snimljeni razgovor Mamića i Srebrića objavljen dva dana prije skupštine

Ponedjeljak, 26. srpnja 2021. 20:31 Napisao/la  SC

Šuker više ne može biti predsjednik, to je završena priča, nedopustivo je što se radi! U tom filmu Zdravko više neće sudjelovati, kazao je Mamić

Zdravko Mamić i Davor Šuker
Zdravko Mamić i Davor Šuker

NovaTV objavila je snimku razgovora Zdravka Mamića i Zorislava Srebrića, snimka je stara otprilike pola godine

- Počnite mijenjati odnose u savezu! Šuker više ne može biti predsjednik, to je završena priča, nedopustivo je što se radi! U tom filmu Zdravko više neće sudjelovati, neću dozvoliti da klošari rasturaju što smo ja i vi stvarali! Dobro znate o čemu pričam, poduzimajte nešto, mijenjajte, jer će vas otpuhati bura, zaprijetio je Mamić bivšem tajniku, a danas savjetniku HNS-a.

Mamić je bio nezadovoljan suđenjem Dinamu u Gradskom vrtu prošle godine:

- Prepoznao sam kad onaj četvrti sudac u Osijeku ne dosudi penal za Dinamo. Što ovaj (Strukan, nap. a.) radi, to je nemoguće. Dečko je inače sklon Dinamu, a nema što gledati VAR, to je razbojnički. Ja sam preiskusan da ne bih vidio da ovo je rukopis nogometnih djelatnika koji imaju pištolj na sljepoočnici i izvršavaju nečije naredbe, kazao je Mamić i još jednom Srebriću objasnio što će učiniti.

- Ja ću ih sve smijeniti, jedino ćete vi imati posla u savezu i Dinamu, rekao je Mamić.

- Mudrost je da napraviš što želiš, ali fino, u rukavicama, odgovorio je Srebrić.

- Ja sam upozoravao da se to događa, ali nitko ništa ne radi. A kasno je kad si u provaliji, replicirao je Mamić.

Zanimljivo, snimka je procurila u javnost dva dana prije održavanja Skupštine HNS-a na kojoj bi Marijan Kustić kao jedini kandidat trebao biti izabran za predsjednika HNS-a.

Nekome je očito bilo u interesu da se sazna kako se biraju čelnici saveza.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.