Alojzije Šupraha na čelu NS-a Splitsko-dalmatinske županije

Ponedjeljak, 05. studenog 2012. 20:38 Napisao/la  Ivan Jelić

Mislim da su delegati ovakvom odlukom otvorili novu stranicu u budućem radu Saveza, rekao je Šupraha

Na izbornoj skupštini Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije za novog predsjednika izabran je nekadašnji sudac Alojzije Šupraha. Od 53 nazočna delegata klubova, 42 su svoj glas dala Šuprahi. Hajduka je predstavljao Milo Nižetić, Split tajnik kluba Željko Sučić:

- Mislim da su delegati ovakvom odlukom otvorili novu stranicu u budućem radu Saveza. Neke je vrijeme očigledno "pregazilo" i sazrijelo je vrijeme za promjene. Utjecaj Saveza, Hajduka, Splita ali i ostalih klubova trebaju se čuti u krovnoj organizaciji HNS-a. Do sada to nije bio slučaj jer je Savez nije bio u službi klubova ove županije već su oni bili u službi saveza. Poručujem da ću učiniti sve da klubovima maksimalno smanjim troškove, objasno je između ostalog novi predsjednik Alozije Šupraha.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.