Rekreativci prekinuli pomociju kampa u Sveticama, Davor Šuker izbjegao neugodna pitanja

Četvrtak, 02. siječnja 2014. 17:24 Napisao/la  SC

A što bismo trebali? Pripremati se i graditi kamp pored aerodroma, uzvratio je Šuker prosvjednicima

Davor Šuker, predsjednik HNS-a, u četvrtak je na Sveticama simbolično označio početak radova na izgradnji novog kampa HNS-a. U društvu Ivice Lovrića, predstavnika gradske vlasti, Šuker se neočekivano našao vjetrometini prosvjeda brojnih rekreativaca koji Svetice godinama nesmetano koriste. Neugodna pitanja i neodmjereni komentari nazočnih pokvarili su svečani čin pred brojnim novinarskim ekipama.

Svi protesti stanu u jednu rečenicu: HNS i Milan Bandić beskrupulozno su oteli Svetice rekreativcima različitih profila. Umjesto prigodnog govora Šuker je prvo pokušao odgovarati na pitanja, a zatim se povukao pred sve agresivnijim naletom skupine nezadovoljnika.

- A što bismo trebali? Pripremati se i graditi kamp pored aerodroma! Atletsku stazu ćemo očuvati, a teniskih terena grad Zagreb ima dovoljno. Bit će to kamp na ponos svih nas, nećemo ga ograditi bodljikavom žicom, odgovorio je Šuker prije nego se izgubio zajedno s pratnjom.

HNS će kamp graditi namjenski sredstvima UEFA-e, sredstva su već izdvojena i čekaju projektnu dokumentaciju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.