Rekordna kazna: Alojzije Šupraha mora platiti 27.000 kuna zbog fizičkog napada na Marina Brbića

Utorak, 19. kolovoza 2014. 17:34 Napisao/la  SC

Šupraha je kažnjen drastičnije od Zdravka Mamića, koji je platio 25.000 kuna za čuveno "Nećeš, razbojniče!"

Alojzije Šupraha kažnjen je s čak 27.000 kuna zbog opravdane sumnje u fizički napad na predsjednika Hajduka Marina Brbića nakon finala Kupa za juniore u Dugopolju. Šupraha je predsjednik NS Splitsko-dalmatinske županije, koji je član Izvršnog odbora postao nakon što je u matičnom savezu dobio više glasova od Brbića.

Disciplinska komisija HNS-a izrekla je najveću globu nekom nogometnom dužnosniku, Šupraha je kažnjen drastičnije od Zdravka Mamića, koji je platio 25.000 kuna za čuveno "Nećeš, razbojniče!" upućeno Igoru Štimcu na Skupštini HNS-a u prosincu 2010. godine.


Šupraha ima pravo na žalbu, ali isto tako HNS može pokrenuti novi proces ako prekršajni sud utvrdi da je stvarno bilo napada.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.