DELEGACIJA HNS-a U ZURICHU

Blatter razgovarao s Šukerom i Vrbanovićem

Utorak, 25. rujna 2012. 20:20 Napisao/la  Priopćenje HNS-a

Gospodin Blatter je obećao da će pomoći u dodatnom zbližavanju FIFA-e i HNS-a, kaže Vrbanović

Predsjednik HNS-a Davor Šuker i izvršni predsjednik Damir Vrbanović sastali su se u utorak s čelnikom FIFA-e Seppom Blatterom. Osim s njim, naše izaslanstvo porazgovaralo je i s voditeljima ostalih sektora u toj krovnoj nogometnoj organizaciji.

Hrvatsko izaslanstvo prilikom sastanka upoznalo je predsjednika FIFA-e sa stanjem u HNS-u i hrvatskom nogometu općenito. Predsjednik HNS-a Davor Šuker nakon susreta je izjavio kako je naše izaslanstvo veoma toplo i srdačno primljeno u sjedištu FIFA-e.

- Predsjednik FIFA-e Sepp Blatter izjavio je kako je svjestan značaja i ugleda hrvatske reprezentacije, inače devete momčadi svijeta, rekao je Šuker.

Izvršni predsjednik Damir Vrbanović također je bio zadovoljan dogovorenim.

- Gospodin Blatter je obećao da će pomoći u dodatnom zbližavanju FIFA-e i HNS-a. U sljedećih nekoliko dana ostvarit ćemo neke konkretnije stvari vezane uz tu suradnju, a kada to provedemo obavijestit ćemo javnost, zaključio je Vrbanović

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.