Mladen Petrić završava karijeru, u nedjelju igra zadnju utakmicu

Subota, 28. svibnja 2016. 19:18 Napisao/la  SC

Petrić za reprezentaciju odigrao 44 utakmice i zabio 12 golova


Mladen Petrić objavio je kraj karijere. Petrić u nedjelju igra posljednju utakmicu u profesionalnoj karijeri!

- Nije bitno koliko će boljeti, sutra je moja posljednja utakmica na Leoforosu. Želim zahvaliti treneru Andrei Stramaccioniju na povjerenju koje je imao u mene i što mi je omogućio da produžim karijeru, ali nakon 19 godina profesionalne karijere došlo je vrijeme da kažem zbogom. Prije svega želim zahvaliti mojoj lijepoj ženi Despini koja je bila uvijek na mojoj strani i podržavala me posljednjih 13 godina. Hvala obitelji... Hvala prijateljima i svim navijačima za mnoge nezaboravne trenutke. Nedostajat ćete mi, kao i ova prekrasna igra, objavio je Petrić na facebooku.

Panathinaikos u nedjelju igra protiv Panioniosa, a Petrić odlazi na kraju bogate karijere tijekom koje je za reprezentaciju odigrao 44 utakmice i zabio 12 golova.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.