PLATINI PRIMIO ŠUKERA

UEFA i HNS zajedno grade kamp u Hrvatskoj

Srijeda, 31. listopada 2012. 20:53 Napisao/la  SC

Naš je sljedeći cilj plasman na SP 2014. godine, izjavio je Davor Šuker

Predsjednik UEFA-e Michel Platini prvi put je službeno u srijedu u Nyonu primio Davora Šukera, novog predsjednika HNS-a. Sastanak dvojice nogometnih velikana, danas čelnika nogometnih asocijacija, protekao je u uobičajenom razgovoru koji se najviše tiče suradnje između UEFA i HNS-a.

- Čast mi je da sam u Nyon prvo došao kao igrač, a sada kao nogometni djelatnik. U Nyonu sam nekada boravio kao igrač Real Madrida, danas sam ovdje kao predsjednik saveza. Došao sam na važni sastanak za HNS i drago mi je da ću surađivati s Michelom Platinijem, jer obojica brinemo o nogometu, kazao je Šuker.

Što se tiče suradnje, jasno da HNS u budućnosti očekuje izdašniju financijsku pomoć od UEFA-e:

- Govorili smo o dugoročnom razvoju nogometa, o ligi, natjecanjima… Učinit ćemo sve što možemo da pomognemo mladim igračima u Hrvatskoj koji vole nogomet. Sretni što smo možemo sudjelovati u projektima UEFA-e, HatTrick i grassroots, da možemo razvijati nogometu Hrvatskoj. Naš je sljedeći cilj plasman na SP 2014. godine, iduće godine planiramo izgraditi nacionalni trening kamp zajedno s UEFA-om, izjavio je Davor Šuker naglasivši da je u Hrvatskoj bitan regionalni razvoj nogometa.

U izaslanstvu HNS-a uz Šukera su bili Davor Vrbanović, Ivančica Sudac i Zoran Cvrk.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.