Marijan Kustić vodi najbolji nogometni savez u regiji

Petak, 14. listopada 2022. 19:15 Napisao/la  SC
Marijan Kustić vodi najbolji nogometni savez u regiji

HNS je objavio sljedeću vijest:

Predsjednik Marijan Kustić predvodio je delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza na 11. Međunarodnom sportskom simpoziju “Simposar 2022.” u Sarajevu.

Kustić je u ime krovne organizacije hrvatskog nogometa primio priznanje za najuspješniji nogometni savez u regiji, a u svoje osobno priznanje za vrhunske rezultate u vođenju Hrvatskog nogometnog saveza. Na simpoziju su sudjelovali i izvršni direktor Tomislav Svetina, koordinator natjecanja Neven Šprajcer i operativni asistent u uredu predsjednika Blago Jakovljević.

- Zahvaljujem se organizatorima na ovim nagradama koje jako puno znače. Drago mi je da smo u regiji prepoznati kao najuspješniji nogometni savez i jedna od najuspješnijih sportskih organizacija, to samo potvrđuje kontinuitet naših rezultata i uspješnog poslovanja. Kraju se bliži još jedna uspješna godina u kojoj su naše reprezentacije napravile značajne rezultatske iskorake, a u kojoj smo u svim segmentima rada Saveza podigli letvicu izvrsnosti na još veću razinu. Mlada U-21 reprezentacija ostvarila je plasman na Europsko prvenstvo, A reprezentacija se plasirala na Final Four Lige nacija, a još nas čeka nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Ne stavljamo pred izbornika Dalića i momčad nikakve imperative, ali svjesni smo naše kvalitete i siguran sam da u Kataru imamo što reći, rekao je predsjednik HNS-a, Marijan Kustić.

Simpozij, čiji je direktor i osnivač dugogodišnji sportski novinar Sabahudin Topalbećirević, u Sarajevu je okupio eminentna sportska imena iz Bosne i Hercegovine i regije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.