Marijan Kustić: HNS osuđuje ovakvu vrstu komunikacije, isprika svima

Četvrtak, 30. rujna 2021. 21:14 Napisao/la  SC

Ispričavam se svima. Odmah smo reagirali na ovaj ispad koji je naštetio ugledu sudačke organizacije, rekao je predsjednik HNS-a za NovuTV

Marijan Kustić
Marijan Kustić

Hrvatski nogometni savez pokrenuo je disciplinski postupak protiv Ivana Bebeka, a nakon što je u javnosti objavljena snimka u kojoj riječki sudac prostački govori o kolegi Blažu Duplančiću i posprdno o Hajduku i njegovim navijačima, a sve vezano uz sportni trenutak u devetoj minuti utakmice na Poljudu između Hajduka i Lokomotive, kada nije dosudio kazneni udarac na Marku Livaji.

- Sada je sve na disciplinskoj komisiji, Hrvatski nogometni savez osuđuje ovakvu komunikaciju. Postoji kodeks ponašanja na terenu i vani i nećemo dopustiti takvu vrstu komunikacije. Ispričavam se u svoje i ime HNS-a gospodinu Duplančiću i svim navijačima u Dalmaciji, rekao je Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza u izjavi za NovuTV.

Disciplinski postupak je u tijeku.

- Odluku ćemo donijeti u idućih šest ili sedam dana. Ne želim špekulirati o tome kakva će ona biti. Odmah smo reagirali na ovaj ispad koji je naštetio ugledu sudačke organizacije. Čim smo čuli za snimku, reagirali smo. Nadam se da se neće više događati takve stvari. Osuđujemo ovaj pojedinačni ispad, napravit ćemo sve da se ne događaju takve stvari, i prema Hajduku i prema ostalim klubovima. Svi trebaju gledati što pričaju, privatno i javno, zaključio je Marijan Kustić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.