Maleš podmetnuo označene eure

Petak, 09. prosinca 2011. 22:17 Napisao  I. V.

Predsjednik Hajduka opunomoćenik USKOK-a za pregovore sa Širićem i Djedovićem

Hrvoje Maleš
Hrvoje Maleš

Prema pisanju kolege Ozrena Maršića u Večernjem listu, predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš bio je opunomoćeni predstavnik USKOK-a u pregovorima sa Željkom Širićem i Stjepanom Djedovićem. Maleš je osječkom dvojcu ponudio 100.000 eura za pošteno suđenje Hajduku. Navodno je isplaćeno 30.000 označenih eura, Hajduku se odmah počelo bolje suditi i sada treba pričekati da se zbog boljeg suđenja Hajduku počne suditi Širiću i Djedoviću. Nakon obavljena doušničkog posla predsjednik Hajduka zatražio je policijsku zaštitu svoje obitelj, što dovoljno govori o specifičnoj težini inkriminiranih osoba. Širić je već nekoliko puta zaveden u policijskim zapisnicima: jednom zbog krađe (1988.), jednom (2005.)  zbog premlaćivanja tada 20-godišnje kćerke. 

Širić i Djedović postali su najviši nogometni dužnosnici koje se sumnjiči za nečasne radnje. Ako budu procesuirani zbog pogodovanja Hajduku, zloupotrebe položaja i primanja mita, tekuće prvenstvo postaje neregularno a ovakav ustroj HNS-a neodrživ!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.