Kvalifikacije za SP 2014. godine: Hrvatski nogometaši doputovali u Skoplje

Četvrtak, 11. listopada 2012. 12:49 Napisao/la  SC

Makedonce ne podcjenjujemo. Opasni su i imaju Pandeva, Sammir? Možda ću iznenaditi, objasnio je uoči dvoboja u petak izbornik Igor Štimac

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je u četvrtak prema Skoplju gdje ju u petak s početkom u 20.30 sati očekuje treća utakmica u okviru kvalifikacija za SP 2014. godine. Čarter s hrvatskim nogometašima i predstavnicima HNS-a u glavni grad Makedonije sletio je malo prije 13 sati. Hrvatska reprezentacija smještena je u hotelu TZ Grand Plaza.

- Mi smo sigurno bolji nego u rujnu. Makedonce ne podcjenjujemo. Opasni su i imaju Pandeva, objasnio je uoči puta izbornik Igor Štimac, koji je ostao dosta tajanstven kada je u pitanju eventualni nastup novopečenog reprezentativca Sammira.

- Sammir? Možda ću iznenaditi, odgovorio je Štimac.

Među putnicima za makedonsku prijestolnicu našla se i vrhuška HNS-a predvođena Davorom Šukerom i Zdravkom Mamićem.

- Moramo ići na pobjedu, važan nam je pozitivan skor iz te dvije utakmice. No, četiri boda ne bi bila loša, objasnio je uoči dvoboja s Makedoncima predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Fotogalerija: Sanjin Strukić/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.