Jovanović uzvratio Čičku i objasnio zašto ministar mora poznavati jezik ulice

Subota, 07. travnja 2012. 12:16 Napisao/la  SC

Jovanović se na facebooku ispričao za svoje izjave onima kojima takav rječnik smeta, ispriku je opravdao namjerom da se jezikom ulice obraća onima koji jedino takav jezik razumiju

Ministar Željko Jovanović reagirao je na svojoj facebook stranici na izjavu predsjednika Hrvatskog helsinškog odbora Zvonimira Čička, koji je tijekom posjete Dinamu rekao da je ministar "divljak" što posljedično u društvu izaziva "divljaštvo". Jovanović je Čička zajedno sa Zdravkom Mamićem, Vlatkom Markovićem i Zorislavom Srebrićem, svrstao pred isto ogledalo u koje može pljunuti kada ugleda poznato lice.  

Nastavlja se prizemni verbalni obračun "stupova" hrvatskog društva kojemu prijeti moralni raskol. Doduše, Jovanović se na facebooku ispričao za svoje izjave onima kojima takav rječnik smeta, ispriku je opravdao namjerom da se jezikom ulice obraća onima koji jedino takav jezik razumiju.

Lijepo je da Hrvatska ima ministra koji govori više jezika.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.