Joško Jeličić: Neka se Cvitanović popne na kat i kod Tate zatraži promjene u HNS-u

Utorak, 28. studenog 2017. 00:30 Napisao/la  SC
Joško Jeličić
Joško Jeličić

Dinamo je oštećen u utakmici protiv Rudeša za regularni pogodak, pomoćni sudac označio je zaleđe iako je Olmo bio u dozvoljenoj poziciji.

Nakon utakmice trener Dinama Mario Cvitanović žalio se na suđenje, što je Joško Jeličić ovako prokomentirao u emisiji HTV-a:

- Jako mi je simpatična izjava Marija Cvitanovića nakon utakmice da je Dinamo zaštićen, razumijem ga. Ali, da bi imao kredibilitet, mora biti vjerodostojan. Nikad nisam čuo da je rekao da je njegov igrač zabio iz zaleđa ili slično, dakle ima selektivno pamćenje. Ako ćemo pričati o transparentnosti, svaku sezonu počinju s 12 bodova prednosti jer njihova druga momčad igra s njima. Rudeš se po bodovnom učinku u utakmicama s Dinamom izjednačio s Lokomotivom, a ima 25 utakmica manje. Ako pričamo o centralizaciji i tramvajizaciji nogometa, oni imaju šest utakmica u Zagrebu zajedno u ovom periodu. Mario nije zadovoljan suđenjem i infrastrukturom. Ako je to problem, neka se nakon treninga  popne na kat, ode kod Tate i zatraži promjene u HNS-u. Vrlo jednostavno, kaže Jeličić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.