IO HNS-a: Usvojen novi kodeks, zabrana klađenja svim nogometnim djelatnicima

Utorak, 26. veljače 2013. 08:32 Napisao/la  SC

Davor Šuker izvijestio da je sazvao sjednicu Skupštine HNS za 11. ožujka 2013. Usvojen je i novi Pravilnik o sucima, suđenju i sudačkim instruktorima

Na Izvršnom odboru Hrvatskog nogometnog saveza usvojen je novi Kodeks o ponašanju nogometnih djelatnika. Novim Kodeksom predviđene su veće obveze svih nogometnih djelatnika kod istupa u javnosti i pridržavanja fair-play ponašanja. Svim nogometnim djelatnicima zabranjeno je klađenje na utakmice u okviru HNS-a. Zaključak je Izvršnog odbora da se odredbe Kodeksa trebaju strogo poštivati, da se nekorektno ponašanje ne može nikome tolerirati i da kršenja Kodeksa treba sankcionirati.
Tekst Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika može se pročitati na ovim stranicama, u rubrici „Propisi“.

Davor Šuker izvijestio da je sazvao sjednicu Skupštine HNS za 11. ožujka 2013.

Usvojen je i novi Pravilnik o sucima, suđenju i sudačkim instruktorima. Usvojeno je izvješće o prodaji ulaznica za utakmicu Hrvatska-Srbija te podržane sve aktivnosti vezane uz organizaciju te utakmice.

Usvojeni su kalendari natjecanja Prve HNL u natjecateljskoj godini 2013/14 te mlađih uzrasta i ženskog nogometa za 2013. godinu.

Za izbornicu „A“ ženske nogometne organizacije imenovana je bivša međunarodna sutkinja i dugogodišnja djelatnica u ženskom nogometu, trenerica s PRO licencom, Marija Margareta Damjanović. U okviru aktivnosti ženskog nogometa usvojen je program nogometnog kampa za djevojčice od 6 do 14 godina i djecu s Downovim sindromom, o čemu će HNS detaljnije izvijestiti.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.