IGOR ŠTIMAC PROGOVORIO

Šuker nije na razini koju treba imati predsjednik HNS-a

Četvrtak, 16. siječnja 2014. 21:02 Napisao/la  SC

Volio bih kada bi Hajduk imao nekoga poput Mamića,  kaže Štimac

Igor Štimac progovorio je za RTL o svemu što je trebao reći nakon što je smijenjen. Bivši izbornik rekao je što misli o onome tko ga je smijenio:

- Davor Šuker ima problem u komunikaciji koja nije na razini. Neću reći da je neinteligentan, ali nema moć izražavanja koju bi trebao imati jedan predsjednik. Možda bih i ja njemu kao predsjedniku otkaz dao prvi dan, ali što to znači!? Ja sam za to ako se nekome pruži prilika da mu se onda  prilika pruži do kraja, rekao je Štimac.

O razlozima smjene Štimac je rekao sljedeće:

- Od mene se očekivalo da izborim jedno od prva dva mjesta što sam ja i napravio, ali se nakon toga nije skupila hrabrost da se stane iza mene i da mi se pruži prilika da odradim kvalifikacije do kraja.

Bivši izbornik je zadovoljan izborom Nike Kovača kao njegovog nasljednika, o šansama u Brazilu rekao je:

- Kovač može slaviti protiv bilo koga, ali može li to napraviti u kontinuitetu sedam utakmica zaredom?

Igor Štimac ponovio je tezu da Zdravka Mamića cijeni više od svih drugih u HNS-u:

- Nemam razloga gledati u njemu neprijatelja, volio bih kada bi Hajduk imao nekoga tko je u stanju na takav način organizacijski posložiti klub i osigurati mu financijsku sigurnost.

Na kraju Štimac je poslao poruku brojnim neprijateljima.

- Uskoro ću prihvatiti neku ponudu, ali iz hrvatskog nogometa neću otići. Bit ću uvijek sjena onima koji u meni vide neprijatelja, zaključuje Štimac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.