×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

POTVRĐENE RADIKALNE KAZNE  

HNS izbacio iz nogometa trojac iz "Afere offside"!

Petak, 02. ožujka 2012. 08:55 Napisao/la 

Vinko Šaka, Danijel Mađarić i Mario Darmopil izbačeni su iz nogometa. Predragu Šimiću šestomjesečna suspenzija.

Komisija za žalbe Hrvatskoga nogometnog saveza odlučila je društvo iz "afere offside" - izbaciti iz nogometa! Tako su Vinko Šaka, Danijel Mađarić i Mario Darmopil prvostupanjskom odlukom kažnjeni isključenjem iz nogometne organizacije. Iako su se žalili, sve tri žalbe su odbijene, a isključenje iz nogometa opravdano je "prekršajem nagovoranja, podmićivanja, dogovaranja i lažiranja". Tako je za inkriminiranu trojku završen nogometni "život", barem kada je u pitanju sve što se događa pod patronatom HNS-a.

Ista Komisija kaznila je i Predraga Šimića, nogometaša Splita, sa šest mjeseci suspenzije. Šimić je, navodi se u objašnjenju, kao igrač NK Split na utakmici između njegovog kluba i NK Cibalije, 26. 11. 2011. godine na doping kontroli dao uzorak u kojem je pronađen zabranjeni sastojak supstance Carboxy - THC. Iza službenog imena, krije se svima dobro poznata - marihuana. Koju je Šimić konzumirao, a iako se žalio, njegova žalba je odbijena i u idućih šest mjeseci ne smije igrati profesionalni nogomet.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.