OSUJEĆENA PREPRODAJA

HNS poništio ulaznice kupljene na crnom tržištu

Petak, 01. ožujka 2013. 13:57 Napisao/la  SC

Ispričavamo se svim koji su imali problema zbog blokade servera,  kaže Damir Vrbanović

Oko 80 ulaznica za utakmicu Hrvatska – Srbija, kupljenih na crnom tržištu, HNS će objaviti na svojoj web-stranici, poništiti i nove pustiti u prodaju! Epilog je to policijske premetačine na crnom tržištu gdje se ulaznice preprodaju usred bijelog dana.

- Otkrili smo ulaznice jer su se javno preprodavale. Upozoravamo navijače da ne kupuju na crnom tržištu, rekao je Zoran Cvrk, djelatnih HNS-a zadužen za sigurnost, na presici u Rusanovoj.

- Ispričavamo se svim koji su imali problema zbog blokade servera, što nitko nije mogao predvidjeti u slučaju kada dođe 50.000 zahtjeva za 15.000 ulaznica, rekao je Damir Vrbanović, izvršni predsjednik HNS-a.

Vrbanović se kratko osvrnuo na novi Kodeks o ponašanju članova HNS-a:

- Sad imamo sredstvo koje ćemo koristiti za pojedince koji ruše ugled HNS-a, nećemo više tolerirati nedolična ponašanja, kaže Vrbanović

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.