TKO TO TAMO ZVIŽDI? HNS podnio prijavu nadležnim državnim tijelima od kojih očekuje da istraže tko je, kako i zbog čega navedene snimke zlonamjerno obradio i dostavio medijima

Utorak, 27. veljače 2024. 18:15 Napisao/la  SC

Bruno Marić sazvao konferenciju za novinare, čelnik Komisije nogometnih sudaca HNS  u srijedu se obraća javnosti

Bruno Marić
Bruno Marić Foto: screenshot

HNS je ovako reagirao nakon što su objavljene snimke razgovora između glavnog i VAR suca utakmice Varaždin - Hajduk:

Hrvatski nogometni savez upoznat je s objavom audio snimki komunikacije između VAR sobe i glavnog suca na utakmici Varaždin - Hajduk te je odmah zatražio očitovanje Komisije nogometnih sudaca kao neovisnog tijela HNS-a.

Savez će također podnijeti prijavu nadležnim državnim tijelima od kojih očekujemo da istraže te utvrde tko je, kako i zbog čega navedene snimke neovlašteno skinuo, zlonamjerno obradio i dostavio medijima.

Nakon dobivenog očitovanja te povratne informacije od nadležnih tijela, Savez će o zaključcima obavijestiti zainteresiranu javnost
, stoji u svojevrsnom pismu namjere uz napomenu da je čelnik Komisije nogometnih sudaca HNS-a, Bruno Marić, sazvao konferenciju za novinare u srijedu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.