Djedović, Širić i Šprajcer izašli iz pritvora, nastavlja se proces protiv "osječke hobotnice"

Četvrtak, 08. ožujka 2012. 16:12 Napisao/la  SC

Djedovića i Širića u pritvor je poslao predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš, koji je kao USKOK-ov savjetnik za nogometno podzemlje, čelnicima sudačke organizacije ponudio mito za tzv. pošteno suđenje

Željko Širić i Stjepan Djedović, bivši čelnici sudačke organizacije HNS-a te Neven Šprajcer, nekadašnji direktor Karlovca i tajnik Udruge prvoligaša, pušteni su iz pritvora. Svu trojicu sumnjiči se zbog zloporabe položaja i korupcije.

Djedovića i Širića u pritvor je poslao predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš, koji je kao USKOK-ov savjetnik za nogometno podzemlje, čelnicima sudačke organizacije ponudio mito za tzv. pošteno suđenje. Šprajcer se također tereti za niz koruptivnih (ne)djela.

Nastavak istrage spomenuta će trojka pratiti sa slobode jer je sud zaključio da više ne mogu utjecati na svjedoke.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.