Davor Šuker: Utakmica na Old Traffordu pokazala je da Modrić može postati vođa Real Madrida

Četvrtak, 07. ožujka 2013. 10:27 Napisao/la  SC

U ovako važnoj utakmici, pod velikim pritiskom, vidjeli smo što Modrić može. Pokazao je da ima talenat i karakter, vodio je svoju momčad prema pobjedi, kaže Šuker koji je gledao utakmicu na Old Traffordu

Davor Šuker gledao je utakmicu između Manchester Uniteda i Real Madrida na Old Traffordu, predsjednik HNS-a uživo je svjedočio uprizorenju jednog sna: Luka Modrić bio je najbolji igrač i strijelac presudnog pogotka u jednoj od najvažnijih utakmica Real Madrida ove sezone.

- U ovako važnoj utakmici, pod velikim pritiskom, vidjeli smo što Modrić može. Modrić je izvanredan igrač, postigao je prekrasan pogodak u ključnom trenutku. Dokazao je koliko je dobar, pokazao je da ima talenat i karakter, vodio je svoju momčad prema pobjedi, kazao je Šuker za Marcu.

Španjolski novinari u Šukeru vide čovjeka koji puno pomaže Luki Modriću, bivši igrač Real Madrida jako dobro zna koliko je teško nametnuti se takvoj sredini.

- Drago mi je za njega jer je to zaslužio. Vrijedno je radio u tišini, ovo je vrlo važno za njegovo samopouzdanje. Želim mu sve najbolje da, korak po korak, nastavi pokazivati da ima talenta postati važan igrač Real Madrida. Utakmica poput ove na Old Traffordu pokazala je da može postati vođa, zaključio je Šuker.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.