Davor Šuker: Joe Šimunić me je zvao sa "vi", toliko je respektirao hrvatski nogomet

Srijeda, 25. prosinca 2013. 20:58 Napisao/la  SC

Ja razumijem što je Šimunić htio reći, ali kad izađe vijest iz Bregane, ona je umotana u drugi celofan, kaže Šuker

Davor Šuker u razgovoru za RTL ovako je objasnio slučaj "Šimunić, za dom premni!".

- Teško mi je to reći, ali moram, znam da me jednog dana možda čeka posao u UEFA-i i FIFA-i. Ja razumijem što je on htio reći, ali kad izađe vijest iz Bregane, ona je umotana u drugi celofan i zna se koja je poruka ta. Zbog toga, neprihvatljivo je to i vidjeli smo kazna UEFA-e da je takva. I ako vam kažem da Josip kad je došao prvi put u reprezentaciju, da me zvao sa 'vi'. Ja mu kažem - Joe, mi smo suigrači, pa ne možeš tako. 'Pa joj ja sam iz Australije, ja sam te gledao'. Znači toliki respekt, jedna ljubav prema hrvatskom nogometu, kaže Šuker.

O otkazu Igoru Štimcu predsjednik HNS-a kaže:

- Totalna razjedinjenost na terenu nikada nije krasila hrvatski nogometni savez i hrvatsku nogometnu selekciju. Osobno, Igor Štimac mi je prijatelj, ali da mi je i familija, morao sam tako reagirati, morao sam napraviti jednu šok terapiju, kaže Šuker

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.