Davor Šuker izrazio sućut obitelji Pamić, momčad Istre prekinula pripreme na Rogli

Subota, 22. lipnja 2013. 15:14 Napisao/la  SC

Pogreb Alena Pamića održat će se u nedjelju u 17 sati u Žminju

Davor Šuker, predsjednik HNS-a, izrazio je sućut obitelji Pamić nakon iznenadne smrti 24-godišnjeg Alena.

 

2013. godina donijela nam je previše bolnih odlazaka, a posebno je teško kada se radi o mladim nogometašima. Ne postoje riječi kojima bismo mogli utješiti obitelj koja se u velikoj mjeri posvetila upravo nogometu, no znajte da je hrvatska nogometna obitelj uz Vas. U ime Hrvatskog nogometnog saveza i cijele nogometne zajednice, izražavam duboku sućut ocu Igoru i cijeloj obitelji Alena Pamića zbog ovog nenadoknadivog gubitka. Naše misli su s Vama, stoji u pismenoj sućuti predsjednika HNS-a

 

Momčad Istre 1961 prekinula je pripreme na Rogli te se cijela ekipa sa stručnim stožerom uputila u Pulu kako bi se oprostila s prijateljem i suigračem. Pogreb Alena Pamića održat će se u nedjelju u 17 sati u Žminju.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.