Davor Šuker i Zvone Boban nastupaju u Nišu, veterani Srbije i Hrvatske dogovorili utakmicu

Srijeda, 14. kolovoza 2013. 17:32 Napisao/la  SC

Hrvatski nogometaši u Nišu su uvijek bili cijenjeni i poštovani, kaže direktor veteranske reprezentacije Srbije Dragoljub Gajević.

Dan uoči kvalifikacijske utakmice između Hrvatske i Srbije na Marakani, u Nišu će se  odigrati humanitarna utakmica između veterana spomenutih selekcija.

 

Srpski mediji prenose kako će gledatelji imati priliku uživati u majstorijama Zvone Bobana i Davora Šukera s jedne strane te Bate Mirkovića i Save Miloševića s druge strane. Sav prihod ići će u humanitarne svrhe.

 

- Predloženo je da se utakmica igra u Beogradu, Novom Sadu, Kruševcu ili Nišu, ali bez prevelikog razmišljanja odabran je Niš, jer su hrvatski nogometaši ovdje uvijek bili cijenjeni i poštovani, kaže direktor veteranske reprezentacije Srbije Dragoljub Gajević.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.