Davor Šuker: Drago mi je da manipulirate anketama za predsjednika, dajete mi snagu

Utorak, 28. studenog 2017. 22:21 Napisao  I. V.
Policija čuvala prilaze hotelu
Policija čuvala prilaze hotelu


Davor Šuker dobio je podršku na skupštini Zagrebačkog nogometnog saveza održanoj u hotelu Antunović. Od 538 glasova, Šuker je dobio 468 glasova.

- Najvažnije je podrška koju mi je dala baza,  moja županijska skupština. Ponosan sam i zbog prijašnjih mandata i zbog novog. Drago mi je da manipulirate anketama za predsjednika, počevši od HRT-a do portala, ali naviknuo sam se na to. Ne pomažete nogometu i više prostora dajete navijačima nego zdravim županijskim bazama koje su najvrjednije što nogomet ima. Naći ću vam sada deset ljudi koji će reći da je sve super, a vi to nećete objaviti. Dajete mi snagu. To traje još od utakmice na Malti prije dvije godine. Pokušao sam stvoriti suradnju s medijima, ali satrali ste sve moje pokušaje. Ponosan sam na svoj prijašnji mandat i ovaj idući. Gradit ćemo prvoligaške terene, ide projekt na Sveticama, a dio novca od investicija dobit će i naša zagrebačka baza, rekao je Šuker u obraćanju novinarima.

U kakvom se ozračju održala skupština ukazuje policija koja je kontrolirala prilaze hotelu.

Obistinila se najava da bi se mogli pojaviti nezadovoljni navijači, dvadesetak navijača skupine Bad Blue Boysa ubrzo su se razišli zbog policijske opsade.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.