Komisija nogometnih sudaca HNS-a izbacila Antu Čuljka iz Elitne skupine

Utorak, 21. veljače 2023. 11:31 Napisao/la  SC

Predmetnu odluku KNS HNS-a donijela je zbog kontinuiranog Čuljkova suđenja, stoji u obavijesti HNS-a

Ante Čuljak
Ante Čuljak

HNS je objavio sljedeću vijest:

Komisija nogometnih sudaca Hrvatskog nogometnog saveza donijela je odluku kojom se Ante Čuljak prebacuje iz Elitne kategorije sudaca u Prvu skupinu sudaca.

Predmetnu odluku KNS HNS-a donijela je zbog kontinuiranog Čuljkova suđenja koje je u ovom trenutku ispod razine SuperSport Hrvatske nogometne lige.

- Također pozivamo na suzdržavanje od javnih kritika i difamacija hrvatskih sudaca od strane nogometnih dužnosnika. KNS HNS je neovisna komisija, koja odluke donosi isključivo u svrhu razvoja suđenja, a posljedično i razvoja nogometa u Hrvatskoj. Pokazali smo da smo spremni donijeti i teške odluke kad je u pitanju korist za nogomet. Služimo nogometu i tako ćemo nastaviti, stoji u službenom priopćenju Komisije nogometnih sudaca Hrvatskog nogometnog saveza.

Čuljak je sudio utakmicu između Istre 1961 i Osijeka, između ostalog ušao je pobijest HNL-a po tome što je deset minuta čekao odluku VAR-a

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.