Čelnici Hajduka zatajili da UEFA-i moraju platiti 80.000 eura kazne zbog nepoštivanja financijskog fair-playa

Subota, 22. prosinca 2012. 17:47 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajduk odmah treba uplatiti 40.000 eura, drugu polovici iznosa će platiti ako ne ispuni zahtjeve koje je pred njih postavila UEFA-a

Hajduk je u petak poslije podne na svojoj internetskoj stranici objavio da je iz Nyona stigla vijest prema kojoj UEFA je produžila bijelima rok za sređivanje financijske situacije prema igračima, trenerima, zaposlenicima... do 31. ožujka 2013. godine.

U dopisu koji je došao na Poljud stigla je i obavijest o kazni Splićanima u iznosu od 80.000 eura zbog nepoštivanja financijskog fair-playa. Hajduk odmah treba uplatiti 40.000 eura, drugu polovici iznosa će platiti ako ne ispuni zahtjeve koje je pred njih postavila UEFA-a.

Neslužbeno, Hajduk bi do 31. ožujka 2013. godine trebao podmiriti više od 20 milijuna kuna. Ako to ne učini, osim što će morati platiti kaznu Hajduku prijeti izbacivanje iz europskih natjecanja na tri godine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.