Zvonimir Soldo osvanuo na listi potencijalnih trenera Hajduka

Srijeda, 01. lipnja 2016. 15:09 Napisao/la  Ivan Jelić

Soldo je duže razdoblje izvan nogometa, od 2010. nije radio kao trener


Zvonimir Soldo novo je ime na listi potencijalnih trenera Hajduka. Predsjednik Uprave splitskog kluba Ivan Kos prema neslužbenim informacijama razgovarao je s nekadašnjim trenerom Dinama i Kolna, koji ljetuje na Šolti.

Soldo je duže razdoblje izvan nogometa, od 2010. nije radio kao trener iako se često spominjao u različitim kombinacijama. Zadnja je vezana za Stuttgart, koji je ispao iz prve lige. Soldo je deset sezona igrao u Stuttgartu.

Pitanje trenera Hajduka trebalo bi biti riješeno do početka priprema 8. lipnja, dok se ima novogo sportskog direktora može samo naslutiti. Portugalac Mario Branco spominje se kao moguće rješenje budući da je Kos najavio da će sportski direktor biti stranac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.