Župnik iz Ploča poručio novinarima da podignu cijene igračima Hajduka i pomognu klubu

Subota, 05. siječnja 2013. 10:46 Napisao/la  I. J.

- Podignite malo cijenu igračima Hajduka, kako to radi Dinamo koji za Halilovića traži 10 milijuna eura. Pomognite Miši i ovoj mladoj momčadi na njihovom putu, rekao je župnik Petar Mikić

Mišo Krstičević, trener Hajduka, ugostio je splitske sportske novinare u svom rodnom gradu Pločama u petak navečer, te je ujedno proslavio rođendan. Krstičević je u Pločama započeo svoju igračku, a potom i trenersku karijeru. Uz bogatu trpezu i muziku uživo, novinari su proveli ugodne trenutke s hajdukovim trenerom. Uz novinarsku svitu na večeri su bili njegov prvi pomoćnik Ivo Šeparović, te Dražen Mužinić jedna od hajdukovih legendi i čovjek koji se najviše zalagao da Krstičević postane prvi trener bijelih. Uz domaćina trenera splitskog prvoligaša, bili su dojučerašnji hajdukov igrač Hrvoje Vejić koji je rođen u Pločama gdje je započeo svoju igračku karijeru, gradonačelnik Ploča Krešimir Vejić, te župnik crkve u Pločama "Kraljice neba i zemlje" Petar Mikić. U svom kratkom obraćanju novinarima u crkvi po završetku večere župnik Mikić je između ostalog poručio.

 - Podignite malo cijenu igračima Hajduka, kako to radi Dinamo koji za Halilovića traži 10 milijuna eura. Pomognite Miši i ovoj mladoj momčadi na njihovom putu prema novim pobjedama, rekao je župnik i potom podijelio zahvalnice svakom novinaru na kojoj je slika crkve Kraljice neba i zemlje, grb Hajduka s njegovim imenom i prezimenom. Zanimljiv je tekst zahvalnice.

 - Zahvalnica za Vaš doprinos promociji športa, posebno praćenje mlade momčadi Hajduka pod vodstvom trenera Miše Krstičevića, tvorca te momčadi, koji naglašava red, rad i poštenje što nužno dovodi do uspjeha. Hajduk je mnogo više od igre.  On grije mnoga srca, ozari lice radošću, a oči blistaju od sreće radi njegovih uspjeha.

Fotogalerija Ivo Čagalj/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.