Zoran Vulić: Za ozlijeđene igrače neću ništa reći, tu je liječnička služba

Petak, 09. studenog 2018. 17:23 Napisao/la  SC
Zoran Vulić
Zoran Vulić

 

Hajdukov trener Zoran Vulić uoči utakmice protiv Intera je rekao:

- To je još jedna zahtjevna utakmica za nas zbog toga što smo u poziciji u kojoj jesmo. Za ozlijeđene igrače neću ništa reći, tu je liječnička služba, Trening je kod mene otvoren do četvrtka, možete vidjeti tko trenira, a tko ne trenira. Danas su svi trenirali, kaže Vulić.

O aktualnom stanju je kazao:

- Normalno da je stanje teško za klub kakav je Hajduk, ali ne smijemo razmišljati o tome, nego o prvoj sljedećoj utakmici. Inter je dobra momčad, igraju dobar nogomet, u puno utakmica nisu imali sportske sreće. Šteta što nema publike da nam pomogne jer u ovom trenutku nam je bitna, ali koga nema bez njega se mora i može. Neki se igrači vraćaju, a Jradija nema zbog kartona. Najviše radimo na završnici, da dobijemo mirne noge u završnom pasu i završnici. Vidim nekakav pomak, ekipa radi dobro, u zadnje vrijeme smo dobili dva reprezentativca Gyurcsa i Bradarića, moramo nastaviti raditi zajedno i biti mirni i staloženi. Hajduk se mora nametnuti uvijek, nekad ti to krene, nekad ovisi o protivniku, smatra Vulić koji nema problema sa strancima:

- Svaki igrač kada dođe mora upoznati povijest kluba. Svi se mi moramo staviti u službu kluba, a ne svoju osobnu. Dogodi se da dođe desetak novih igrača, govori se francuski, španjolski, engleski..., ali to je posljedica nogometne globalizacije koja se dogodila u Europi i to moramo tako prihvatiti, zaključuje Vulić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.