UGOVOR VRIJEDAN MILIJUN EURA

Zoran Mamić potpisao ugovor s Hajdukom

Utorak, 13. kolovoza 2013. 14:07 Napisao/la  SC

Ne vjerujem da bi Split prihvatio Amerikance za vlasnike, Zoran Mamić, dopredsjednik Nadzornog odbora tvrtke Tommy

Zoran Mamić postao je generalni sponzor Hajduka! Nije šala, naprotiv! Zoran Mamić i predsjednik Hajduka Marin Brbić potpisali su u utorak sponzorski ugovor vrijedan 500.000 eura godišnje. Naravno, Zoran Mamić iz Hajdukove priče je dopredsjednik Nadzornog odbora tvrtke Tommy. Zoranov otac Tomislav, vlasnik tvrtke Tommy, nije bio nazočan potpisivanju ugovor zbog poslovnih obveza.

 

- Nakon četiri godine konačno smo dobili generalnog sponzora. Mislim da je prirodan slijed događaja da se najveći brand u Dalmaciji srodi s najvećim trgovačkim i vjerojatno najvećim gospodarskim subjektom u Dalmaciji. Osim sponzorskog ugovora, Hajduk s Tommyjem ima još dosta planova o zajedničkoj suradnji,  prenosi Brbićevu izjavu portal Dalmacija News.

- Nadamo se da će ova suradnja biti još duža i veća. Tommy je najveća tvrtka u Dalmaciji i biti će ponosni sponzor Hajduka. Mislim da je spomenuta cifra respektabilna i za bogatije europske klubove. Nama je drago što u ovom trenutku možemo pomoći Hajduku, rekao je Zoran Mamić.


Tommy je vlasnik 10 tisuća dionica. Na pitanje bi li ih prodao Amerikancima, Mamić je odgovorio. 

- Naš udio u Hajduku je uvijek naš udio. Ne vjerujem da bi Split prihvatio Amerikance za vlasnike, to je moje mišljenje, kaže Mamić.


Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.