IGOR TUDOR

Iz aviona se vidi tko što i zašto piše

Subota, 22. veljače 2020. 18:33 Napisao/la  SC

Puno toga smrdi, a to vide igrači

Igor Tudor
Igor Tudor

Igor Tudor nije previše vremena potrošio na analizu nastupa njegovih nogometaša protiv Gorice.

Razumljivo, sve što su imali za reći, bijeli su pokazali na terenu.

No, zato je Tudor konferenciju za novinare nakon utakmice iskoristio kako bi se još jednom osvrnuo na sva zbivanja oko Hajduka minuloga tjedna.

- Moji igrači su pravi momci i nije im se lako nositi s pritiskom koji nosi igranje u ovom klubu. Lako za mene, ja ću se s time nositi puno lakše nego prije šest ili sedam godina. Nakon zadnjeg poraza isforsirala se jedna energija i priča, a ona nije slučajno krenula baš nakon poraza, započeo je Tudor pa nastavio u sličnim tonovima kao i Mario Stanić. Samo malo žešće.

- Kada sam bio ovdje prije šest ili sedam godina nije bilo ovako. Bila je jedna pozitiva, a sada je tu puno stvari. Razumijem da je ovdje dio novinara koji klubu žele dobro i da je dio tih novinara kritičan. To je dobro i to je normalno, ali Stana i ja jako dobro znamo razlučiti dobre namjere od nekih drugih namjera. Sada će biti naslovi Tudor ovo, Tudor ono. Ne bih želio da ispadne da kukamo zbog novinara i da je netko kriv. Prihvaćamo kritike koje su dobre, ali ima i puno onoga što nije dobro, a nisu masoni. Puno toga smrdi, a to vide igrači i komentiraju. Iz aviona se vidi tko što piše i zašto piše, to je jedan kroz jedan, zaključio je Tudor svoj žestoki istup.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.