Zoran Vulić preuzima mjesto sportskog direktora ili šefa Omladinske škole Hajduka?

Utorak, 14. svibnja 2013. 12:44 Napisao/la  Ivan Jelić

Na početku svog mandata na mjestu sportskog direktora Sergije Krešić pozvao je Vulića da bude šef Omladinske škole bijelih, što je on i prihvatio. Dok se čekalo da odluku potvrdi Nadzorni odbor, stigla je ponuda iz Parka mladeži

Iako je Zoran Vulić najavio kako će se ovog ljeta baviti turizmom, iznajmljivanjem apartmana u Radunici, čini se da će se tim poslom baviti netko drugi u njegove ime. Naime, nije nikakva tajna da je povratak Vulića u Hajduk ipak najrealnija opcija.

Na početku svog kratkog ali neuspješnog mandata na mjestu sportskog direktora Sergije Krešić pozvao je Vulića da bude šef Omladinske škole bijelih, što je on i prihvatio. Dok se čekalo da odluku potvrdi Nadzorni odbor, stigla je ponuda iz susjedstva iz Parka mladeži, predsjednik Slaven Žužul pozvao ga je da prihvati vođenje crvenih što je i učinio.

Isto tako još za vrijeme dok je bio trener Splita, Vulić je razgovarao sa čelnicima bijelih o mogućnosti da se jednog dana vrati na Poljud. Sada kada je raskinuo suradnju sa Splitom, Vulić bi mogao biti izabran za upražnjeno sportskog direktora ili šefa Omladinske škole Hajduka. Na korak je do povratka na Poljud?!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.