Vladimira Bearu u splitskoj bolnici posjetili Stipe Andrijašević i Nenad Pralija

Ponedjeljak, 28. siječnja 2013. 15:36 Napisao/la  SC

Bivši igrači Hajduka o Bearinim vještinama mogli su samo slušati od starijih koji su se pobrinuli da legenda živi vječno

Vladimir Beara, legenda splitskog nogometa i najbolji hrvatski vratar svih vremena, u 84. godini vodi borbu sa zdravstvenim poteškoćama. Beara je hospitaliziran zbog srčanog udara, liječi se u splitskoj bolnici na Firulama. Koncem prošle godine Beara je doživio moždani udar od kojega se brzo oporavio.

Beari je srećom bolje, pa može primati posjetitelje. Koliko Beara ugled uživa govori činjenica da su u ponedjeljak Hajdukovu legendu posjetili Stipe Andrijašević i Nenad Pralija. Bivši igrači Hajduka o Bearinim vještinama mogli su samo slušati od starijih koji su se pobrinuli da legenda živi vječno.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.