POČINJE HNL Igor Tudor najavio promjene u momčadi, Tomislav Ivković debitira

Petak, 05. lipnja 2020. 09:20 Napisao/la  SC

U preostalih 10 kola vodit će se zanimljiva borba za titulu doprvaka i ostanak, Dinamo je praktično osigurao titulu prvaka

POČINJE HNL  Igor Tudor najavio promjene u momčadi, Tomislav Ivković debitira

Večerašnjom utakmicom (20) između Hajduka i Intera nastavlja se nogometno prvenstvo.

Evo rasporeda 27. kola:
petak (20): Hajduk - Inter-Zaprešić
subota (18.55): Slaven Belupo - Gorica
subota (21.05): Varaždin - Dinamo
nedjelja (18.55): Istra 1961 - Rijeka
nedjelja (21.05): Lokomoiva - Osijek

U preostalih 10 kola vodit će se zanimljiva borba za titulu doprvaka i ostanak, Dinamo je praktično osigurao titulu prvaka.

Tijekom stanke zbog koronavirusa dva su kluba promijenila trenere, Igor Jovićević (Dinamo) i Tomislav Ivković (Inter) nastavljaju tamo gdje su njihovi prethodnici stali u ožujku.

Ivković debitira večeras na Poljudu u utakmici protiv trenera kojega nikada u karijeri nije pobijedio.

Prema svim realnim pokazateljima, Igor Tudor večeras bi trebao nastaviti pozitivan niz protiv Ivkovića, Hajduk je izraziti favorit bez obzira što je stanka sigurno ostavila traga na igrače.

U najavi utakmice Tudor je obznanio da će biti promjena u početnoj jedanaestrici.

Prilike će dobiti trojica ili četvorica igrača, koji do sada nisu bili početnim postavama.

Nije Tudor otkrio njihova imena, no sudeći prema odigranim međusobnim ogledima, radi se o stoperu Mariju Vuškoviću koji bi trebao zaigrati umjesto ozlijeđenog Bugarina Kristiana Dimitrova, lijevom bočnom Ivanu Dolčeku, te ofenzivnom veznom Jakovu Blagaiću.

U ljetnom prijelaznom roku Dolček je doveden kao lijevi branič, kod bivšeg trenera Damira Burića dosta je igrao, dok se kod aktualnog tenera do sada nije nametnuo.

Čini se da je Dolček najbolje iskoristio korona pauzu.

Kapetana Miju Caktaša, Tudor je gurnuo u vrh napada zajedno sa Jairom i na taj način je otvorio mjesto mladom i nadarenom Blagaiću, koji je nameće kao prirodni nasljednik kapetana bijelih.

Sve ostalo bi trebalo ostati nepromjenjeno, što bi značilo da će utakmicu početi Posavec na vratima, tri zadnja braniča su Ismajli – Vušković - Mijakić, u sredini igraju Juranović – Jradi – Hamza – Dolček, ispred njih Blagaić, u vrhu napada Jairo i Caktaš.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.