Valdas Dambrauskas: Vjerujem da Portugalci mogu bolje od onoga što su pokazali na Poljudu

Utorak, 09. kolovoza 2022. 20:52 Napisao/la  SC
Valdas Dambrauskas
Valdas Dambrauskas Foto: HNK Hajduk

 Uoči uzvrata s Vitorijom trener Hajduka Valdas Dambrauskas istaknuo je kako očekuje drukčiju Vitoriju u odnosu na prvi susret.

- Imamo plan koji želimo realizirati. Moramo imati isti pristup kao i u domaćoj utakmici. Siguran sam da će Vitoria odigrati drukčiju utakmicu od one u Splitu. Vjerujem da mogu bolje od onoga što su pokazali na Poljudu. U Splitu nije lako igrati, ali sutra će oni imati prednost koju smo mi imali u Splitu. Ali, i mi možemo odigrati dobru utakmicu. Imam još jednu, dvije dvojbe što se tiče sastava. Sigurno vremenske prilike neće biti lagane za obje momčadi i svi igrači moraju biti spremni, kazao je Dambrauskas.

Je li Hajduk favorit za prolazak dalje?

- Iskreno, nisam uopće o tome razmišljao. Znam što trebamo raditi. Imamo prednost iz prve utakmice, ali o tome ne smijemo razmišljati. Moramo se fokusirati na način naše igre, na sitne detalje i kako na terenu pokazati naše dobre strane i neutralizirati njihove.

Jeste li vježbali jedanaesterce?

- To se treba vježbati tijekom cijele sezone. Ne može se takva stvar vježbati samo na treningu uoči utakmice. Pokušali smo te stvari simulirati u prijateljskim utakmicama. Imamo važnijih stvari za napraviti od vježbanja jedanaesteraca.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.