Valdas Dambrauskas upozorava, Lokomotiva je pobijedila Rijeku i Dinamo

Ponedjeljak, 29. studenog 2021. 16:39 Napisao/la  T. B.
Valdas Dambrauskas
Valdas Dambrauskas

Pred Hajdukom je u utorak novi ispit, u četvrtfinalu Kupa bijeli od 18.30 sati igraju protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj ulici.

- Teška utakmica! Ako možemo reći da su protekle tri utakmice bile zagrijavanje, a sada nas čekaju ozbiljni ispiti. Kup utakmice su uvijek posebne. Ako u prvenstvu imaš loš period možeš ga nadoknaditi, ali u kupu ako pogriješiš, ispadaš! Moramo biti mentalno odlično pripremljeni. Pokušavamo opustiti igrače kako bismo se oporavili. Kiša nam ne pomaže, ali napravili smo videoanalize i idemo u Zagreb u dobrom ritmu. Ako ne možemo napraviti posao u 90, onda moramo u 120 minuta. Ako ne i tako, onda su tu penali. Moramo biti fokusirani i raditi ono što se dogovorimo i što radimo na treninzima. Lokomotova je vrlo dobra i zanimljiva momčad s mladim igračima. Ono što jako volim je da igraju s pravim gardom protiv svakoga. Pobijedili su ove sezone Rijeku i Dinamo. Nema ni govora o podcjenjivanju. Moramo biti na istom nivou energije i borbenosti kao i što je to Lokomotiva, rekao trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.