Valdas Dambrauskas: Ne možete podbaciti pred ovakvom publikom!

Četvrtak, 04. kolovoza 2022. 23:36 Napisao/la  SC
Valdas Dambrauskas
Valdas Dambrauskas

Hajduk je stekao (3:1) značajnu prednost u prvoj utakmici protiv Vitorije Guimaraes:

- Prvo poluvrijeme je tek iza nas. Čeka nas teški uzvrat u Portugalu. Moramo se dobro pripremiti. Mogu pričati o ovoj utakmici, igrali smo dobro protiv momčadi koja traži posjed. Prva zadaća nam je bila kontrolirati igru. U prvom dijelu bili smo spori na lopti, na poluvremenu smo se promijenili. Išli smo dublje, pogotovo Krovinović. Gurnuli smo Portugalce bliže njihovom golu. Bili smo dobri u završnici, nije lako dati tri gola protiv ovakvog protivnika. Vitoria je ofenzivna, ali mi smo ih prisilili da se brane. Ako se ne varam, Vitoria je zabila nama iz jedinog udarca u okvir. Ali, možda nam je baš to trebalo da se trgnemo, rekao je Dambrauskas i ovako prokomentirao reakciju igrača nakon što su gosti poveli:

- Nismo bili dolje, ovo je bio jedan od takvih dana. Ne možete podbaciti pred ovakvom publikom. Neki porazi imaju okus da nisu porazi, kao i što neke pobjede ostavljaju dojam da nisu pobjede. Dobili smo Varaždin, ali kao da i nismo. To je nekada tako. Čeka nas potpuno različit susret u Portugalu, moramo se jako dobro pripremiti. Nekad je dobro, nekad nije što ne igramo za vikend. Ne igramo često Europu. Naravno da je Kloppu tako lakše kad igra Europu do kraja... Mi se moramo pripremiti, pričati, analizirati ovo, kaže Dambrauskas.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.