Valdas Dambrauskas je preporodio Hajduk, Splićani su favoriti u nedjelju u derbiju

Četvrtak, 02. prosinca 2021. 14:58 Napisao/la  Toni Bilić
Valdas Dambrauskas
Valdas Dambrauskas Foto: Screenshot

Željko Kopić, nekadašnji trener Hajduka koji je na Poljudu smijenjen jer je viđen u društvu Igora Štimca, dočekat će na klupi modrih nedjeljni derbi protiv Hajduka. 

Modri su uoči Hajduka demoralizirani, a Hajduk se pod vodstvom Valdasa Dambrauskasa preporodio.

Ostvarili su četri uzastopne pobjede, tri u prvenstvu i jednu u kupu, a upravo je pobjeda  protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj najbolja najava utakmice s Dinamom.

Nema dvojbe da će hajdukovci imati veliku podršku s tribina, već je prodano 2400 ulaznica, a njihovih pristaša sigurno će biti i na zapadnoj tribini.

Hajduk je veliki favorit u dvoboju s Dinamom na Maksimiru.

Ispadanje od Rijeke u četvrtfinalu kupa izazvalo je veliki potres u modroj momčadi, Kopić teško  može nešto promijeniti u kratkom vremenskom roku.

Modri možda i ne igraju toliko slabo, koliko su im slabi rezultati, bez obzira što su izborili novo europsko proljeće.

Od dolaska Dambrauskasa bijeli igraju dominatno, predvođeni razigranim Markom Livajom.

Proigrao je i Krovinović, kojeg je Litavac postavio na poziciju iza napadača gdje se najbolje znalazi i gdje je najučinkovitiji, Biuk i Ljubičić znatno su podigli razinu svoje igre.

Hajduk nakon mnogo godina djeluje kao momčad koja na hajdučki način melje sve pred sobom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.