Udruga Naš Hajduk negira da lobira sms-porukama, direktor marketinga Hajduka odlazi u Dinamo

Srijeda, 24. lipnja 2015. 13:09 Napisao/la  Ivan Jelić

Javna je tajna da su povjerenici Društva prijatelja Hajduka diljem Hrvatske dobili naputak kako da njihovi članovi glasaju

Udruga Naš Hajduka oglasila se službenim priopćenjem u vezi SMS-poruka kojima se pozivaju navijači da na predstojećim izborima za nove članove Nadzornog odbora, koji će se održati 4.srpnja, glasaju za pojedine kandidate.

Ograđuju se od tih smsova, žele da izbori za članove NO prođu u demokratskom ozračju. Međutim, javna je tajna da su povjerenici Društva prijatelja Hajduka diljem Hrvatske dobili naputak kako da njihovi članovi glasaju. SMS-porukama pozivaju se navijači da svoj glas daju Ljubi Visković-Pavasoviću, Denisu Kosoru, Anthonyju Marinovu, inače zaposleniku Konzuma, Eugenu Sunari, jednom od vodećih ljudi Croatia osiguranja, Mirku Bilandžiću...

Kako smo neslužbeno saznali, voditelj marketinga Hajduka Aljoša Bašić napušta klub. Svoju uspješnu poslovnu karijeru trebao bi nastaviti u Dinamu. Navodno mu je izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić ponudio mjesečna primanja koja se teško može odbiti. Razlog njegova napuštanja kluba sa Poljuda je svađa s predsjednikom kluba Marinom Brbićem. Duže vrijeme njihova komunikacija bila je samo službena.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.