Udruga Naš Hajduk do sada otplatila više od 11 milijuna kuna

Petak, 10. siječnja 2020. 16:16 Napisao/la  SC
Udruga Naš Hajduk do sada otplatila više od 11 milijuna kuna

 Čelnici udruge Naš Hajduk iznijeli su na početku godine rezultate poslovanja i analizu djelovanja.

Udruga ima čak 31.000 članova, 2019. godine na račun Hajduka uplaćeno je 2,6 mil. kuna, u posljednjih devet godina ukupno je uplaćeno 16,6 mil. kuna.

Tendencija udruge je da otkupi više od 25 posto dionica:

-  Otkup je krenuo još 2016. s akcijom 'dres'. Tada je prikupljeno više od četiri milijuna kuna. Tada je krenula akcija 'Za sva vrimena', a u 2019. godini prikupljeno je 3.550.000 kuna. To je milijun kuna više nego prethodne godine. U projekt otkupa protekle se godine uključilo preko 800 novih ljudi. Od početka otkupa do sada smo otplatili nešto više od 11 milijuna kuna, sve dogovorene rate s tvrtkom Tommy se redovno servisiraju. To su fantastični brojevi, koji se često  podcjenjuju. To su sve brojevi koji nisu vezani za članstvo, već ih članovi posebno doniraju za otkup dionica, prenosi izjavu tajnika Našeg Hajduka Luke Domikulića dalmatinskiportal.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.