U ponedjeljak prva prozivka Hajduka, Slavko Bralić priključuje se bijelima

Nedjelja, 06. siječnja 2013. 15:56 Napisao/la  I. J.

Trener Hajduka Miša Krstičević želio bi popuniti momčad na pozicijama na kojima bijeli nemaju tako kvalitetne igrače

Na prozivci Hajduka u ponedjeljak koju će od 08.30 sati obaviti trener Mišo Krstičević uz  nekadašnjeg napadača Šibenika Antonija Jakoliša,  te 23-godišnjeg stopera Zorana Nižića, pojavit će se i Slavko Bralić, 21-godišnji stoper drugoligaša Solina.  Bijeli ga dovode jer su za Bralića zanimanje iskazali Dinamo i Zagreb, stoga Splićani ne žele da im "pobjegne" u metropolu. Odradit će pripreme s bijelima i nakon toga će Krstičević odlučiti da li će ga ostaviti u igračkom kadru.

Trener Hajduka Miša Krstičević želio bi popuniti momčad na pozicijama na kojima bijeli nemaju tako kvalitetne igrače. Prioritet su napadač i ofenzivni vezni.

- Nedostaje nam robusni napadač poput Ivana Santinija (nekadašnji igrač Zadra op.a.) koji tijekom sezone zabije dvadesetak golova, te jedan ofenzivni vezni. Volio bih kada bismo mogli dovesti i jednog defanzivnog veznog tako da Milića vratimo na njegovu prirodnu poziciju stopera. Očekujem da nam se za koji dan priključe dvojica mladih Brazilaca, igrači prvaka Brazila Fluminesea, rekao je Mišo Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.