Tvrtka Tommy otpisala dvije rate za otkup dionica Hajduka, navala na ulaznice za Dugopolje

Utorak, 20. lipnja 2017. 15:37 Napisao/la  SC

Hajduk utakmicu 2. pretkola igra u Dugopolju, jer se na splitskom stadionu održava Ultra


Hajduk će u drugom pretkolu Europske lige igrati protiv pobjednika susreta Levski - Sutjeska, utakmica se 13. srpnja igra u Dugopolju jer se na splitskom stadionu održava Ultra.

Budući da će samo prvih 4000 pretplatnika dobiti kartu za utakmicu na stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju, u utorak je na Poljudu vladala velika gužva ispred prodajnih mjesta.

Istodobno, udruga Naš Hajduk odnijela je još jednu pobjedu. Tvrtka Tommy otpisala je dvije rate za otkup dionica, ukupno oko 3,5 mil. kuna.

Jasno da je odluka obitelji Mamić spontana, vlasnici tvrtke Tommy ničim izazvani uglas hvale sve inicijative udruge Naš Hajduk koja im je svojedobno zabranila da kupe većinski paket dionica Hajduka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.