Triestina otkazala Hajduku pripremnu utakmicu u Trstu zbog straha od Torcide

Utorak, 20. siječnja 2015. 10:44 Napisao/la  I. J.

Nije ovo prvi puta da zbog ponašanja dijela navijača Hajduku bude otkazana prijateljska utakmica u inozemstvu

Hajdukovce je u Rovinju dočekala neugodna vijest. Talijanski četvrtoligaš, Unione Triestina, otkazao je prijateljski susret protiv Hajduka, koji se trebao 28. siječnja odigrati u Trstu. Talijani su najavili da će Splićanima pismeno iznijeti razloge odgode susreta.

Neslužbeno smo saznali da su se čelnici Triestine odlučili za otkazivanje zbog straha od Torcide, posebice nakon što su navijači Hajduka minulog vikenda u Gabeli napravi nered i sukobili se s policijom. Nije ovo prvi puta da zbog ponašanja dijela navijača Hajduku bude otkazana prijateljska utakmica u inozemstvu. Za vrijeme prošloljetnih pripremama u Sloveniji, policija je dozvolila odigravanje prijateljskih utakmica bijelima, ali bez nazočnosti navijača.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.