CIRKUS U ZAPREŠIĆU

Branko Laljak i Dražen Lalić na rubu fizičkog sukoba

Nedjelja, 07. travnja 2013. 23:49 Napisao/la  SC

Vjerojatno su mu zasmetale moje izjave kontra Mamića, sve je to ista ekipa, kaže Lalić o sukobu s Laljkom

Inter je pokušao nogometno sve, ali na terenu postoje dvije ekipe i postoje suci, nešto tu nije štimalo. Svatko tko je gledao utakmicu imat će svoj sud o ovome i to je sve što mogu reći. Kontrolirali smo utakmicu, ne bih se složio da je remi realan rezultat. Uvijek idemo na pobjedu, a nismo se niti malo čuvali za kup, rekao je nakon utakmice Ivo Šeparović, pomoćnik trenera Hajduka Miše Krstičevića koji se demonstrativno nije pojavio pred novinarima nakon utakmice u Zaprešiću. 

Uvijek govorim da nam bod neće biti dovoljan za ostanak, ali morate i s njim biti zadovoljni kad gol postignete u samoj završnici. Igrači su dali sve od sebe na teškom terenu protiv kvalitetnog protivnika, imali smo i dvije prečke, Hajduk svoje šanse... Objektivno mislim da je kada stavite kvalitetu utakmice na vagu, rezultat objektivan, rekao je trener Intera Rajko Magić.

Utakmica je imala i treće poluvrijeme na tribinama gdje su se zamalo sukobili čelnik Intera Branko Laljak i sociolog u službi Hajduka Dražen Lalić, koji je sjedio zajedno s predsjednikom Hajduka Marinom Brbićem i klupskim čelnicima Jakom Andabakom i Antom Majićem.

Kao prenosi Dalmacija News, Lalić jenegodovao je nakon nekoliko oštrijih startova Interovih igrača, a Laljak ga je počeo vrijeđati. Zamalo je došlo do fizičkog obračuna, morala je reagirati policija. 

 - Ja sam sjedio ispod Brbića i Andabaka sa svojim prijateljima i s Antom Majićem kada nas je Laljak počeo provocirati. Uopće ne znam tko je on, lice mi je bilo poznato, ali nisam ga se mogao sjetiti. Povod je bilo nekoliko oštrih prekršaja, oni su masakrirali hajdukovce i kada se dogodio jedan posebno grub faul, ja sam se digao i otvoreno prosvjedovao. To je bilo još prije nego je Oremuš dobio potres mozga, a onda se digao Laljak, opsovao mi nešto i naredio mi da sjednem. Nikome nije svejedno kada mu se opsuje mater, a mater mu je mrtva, zato sam i reagirao, ne dam nikome da me vrijeđa. Ipak, pokušali smo umiriti cijelu situaciju, ali Laljak je nastavio s najgorim mogućim riječima. Bilo je na rubu fizičkog obračuna, onda su se umiješali neki naši momci, pa neki njihovi, ali srećom policija je uspjela razdvojiti obje skupine pa se nije dogodilo ništa strašno. Ja njega ne poznajem, on je mene očito znao i vjerojatno su mu zasmetale moje izjave kontra Mamića, sve je to ista ekipa. Zbog toga sam već nekoliko puta napadnut na hrvatskim stadionima, kaže Lalić. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.