Treneri Hajduka odlazit će u Brazil na školovanje, klub raskinuo suradnju s Josipom Grbićem

Četvrtak, 06. prosinca 2012. 22:31 Napisao/la  I. Jelić

- Bili smo u  Brazilu kako bismo s čelnicima Fluminensea utvrdili koji su naši, a koji njihovi interesi. Već nekoliko mjeseci postoji dogovor, sada je na klubovima da pronađu zajednički jezik, rekao je Sergije Krešić

Sportski direktor Sergije Krešić i savjetnik u klubu Fredi Fiorentini vratili su se iz Brazila gdje su obavili razgovor sa čelnicima prvaka Fluminensea.

- Bili smo u  Brazilu kako bismo s čelnicima Fluminensea utvrdili koji su naši, a koji njihovi interesi. Već nekoliko mjeseci postoji dogovor, sada je na klubovima da pronađu zajednički jezik. U zadnji pet godina Fluminense je najuspješniji brazilski klub, u posljednji tri godine osvojili su dva prvenstva. Ulažu ogromna sredstva, imaju svijetlu budućnost, suradnja s njima nam ne može nam štetiti. Mogu potvrditi da će naši treneri odlaziti na školovanje u Brazil na nekoliko mjeseci. Isto tako njihovi će treneri dolaziti na Poljud. Dogovorili smo da po dva do tri igrača iz mlađih kategorija provedu neko vrijeme u Brazilu i treniraju sa Fluminensesom, dok bi neki njihovi igrači došli na trening u Hajduk. Zasada o posudbi igrača nije bilo razgovora, iako su sve opcije otvorene,

Inače, Hajduk se sporazumno razišao s Josipom Grbićem, bivšim direktorom kluba i predsjednikom Uprave, koji je zbog zdravstvenih problema zadnjih deset mjeseci na bolovanju. U klubu su istaknuli da je Grbić bio korektan u razgovorima, a neslužbene informacije da će Hajduk Grbiću isplatiti oko 200 tisuća eura.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.