Trener Hajduka ne može računati na cijelu momčad, Jean Kouassi počinje utakmicu u Zadru

Utorak, 12. ožujka 2013. 20:18 Napisao/la  Ivan Jelić

Evo momčadi na koju trener Krstičević vjerojatno neće moći računati: Blažević - Oremuš, Maloča, Milović, Jonjić - A. Milić, Andrijašević - Sušić, Ozobić, Tomaš - Caput (Maglica)

Hajdukov trener Mišo Krstičević čija je pozicija na trenerskoj klupi uzdrmana subotnjim porazom od Istre 1961 na Poljudu, ima puno previše problema s igračkim kadrom pred nedjeljni dvoboj s Zadrom u Stanovima. Objema momčadima bodovi su od iznimne važnosti, domaćinu u borbi za goli prvoligaški život, gostima u borbi za drugu poziciju.

Splitski strateg ne može računati na gotovo cijelu jednu momčad, Blažević i Andrijašević nemaju pravo nastupa zbog kartona, zbog ozljeda su izvan stroja Maloča, Milović, Jonjić, Ozobić, Tomaš, Caput, njima su se priključili Oremuš i A. Milić koji su tijekom dvoboja s Istrom napustili travnjak zbog ozljeda. Maglicu muči zadnja loža tako da je njegov nastup pod znakom pitanja.

U nedostatku velikog broja igrača 18-godišnji crnoputi napadač iz Obale Bjelokosti Jean Kouassi, koji je tijekom dvoboja s Istrom 1961 dobio priliku da pokaže koliko zna i može, dobit će priliku od prve minute na nedjeljnom gostovanju u Zadru. Bit će mu to prva utakmica u početnoj postavi

Evo momčadi na koju trener Krstičević vjerojatno neće moći računati: Blažević - Oremuš, Maloča, Milović, Jonjić - A. Milić, Andrijašević - Sušić, Ozobić, Tomaš - Caput (Maglica).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.