Trabzonspor dolazi po Maloču, Darijo Srna dovodi Radoševića u Šahtar

Subota, 29. prosinca 2012. 18:32 Napisao/la  I. J.

Turski prvoligaš bi ponudu za Maloču trebao poslati u prvim danima 2013., Hajduk za Radoševića traži četiri milijuna eura

Turski prvoligaš Trabzonspor, koji se trenutno nalazi na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice, trebao bi u prvim danima 2013. poslati ponudu za kapetana Hajduka Marija Maloču. Već duže vremena kapetan Hajduka je pod posebnom prismotrom skauta turskog kluba  koji su zadovoljni njegovim igrama. Posebno imponira brzina koju posjeduje što je rijetkost za "velike" stopere. Maloča ima ugovor s klubom do ljeta 2014., no to neće biti nikakva prepreka u eventualnim pregovorima s Trabzonsporom.

Josip Radošević, za kojeg su zanimanje iskazali mnogi europski klubovi,  najbliži je odlasku u redove ukrajinskog prvoligaša Šahtara. Na njegovom dolasku u Donjeck najviše inzistira Darijo Srna, kapetan kluba i hrvatske reprezentacije. Navodno je uvjerio predsjednika Rinata Ahmetova da kupi Radoševića. Hajduk ga ne bi pustio za iznos manji od četiri milijuna eura.

Dvojac Caktaš i Vuković mogli bio karijeru nastaviti u Rusiji, kao njihov novi klub spominje se Lokomotiv iz Moskve kojega vodi Slaven Bilić. Rusi su spremni platiti 1,7 milijuna eura za obojica, dok Splićani traže okruglih dva milijuna eura. Do početka priprema, koje je trener Mi[o Krstičević najavio za sedmog siječnja, sportski direktor Sergije Krešić treba pokušati posložiti momčad. Bijelima nedostaje napadač i jedan ofenzivni veznjak. Čelnici kluba trebaju pronaći načina kako da momčad pojačaju unatoč tome što je financijska situacija nadalje vrlo teška.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.