NASTAVAK SEZONE

Torcida izazvala nerede na turniru u Gabeli

Petak, 16. siječnja 2015. 14:45 Napisao/la  SC

Navijači su kamenjem i bocama gađali  policajce nakon što im je zabranjen ulazak bez ulaznica

Navijači Hajduka izazvali su nerede u Gabeli na početku utakmice između Hajduka i GOŠK-a. Tučnjavu i kamenovanje blizu ulaza u stadion i na parkiralištu završila je krvavih glava, bilo je posla za hitnu pomoć i interventnu policiju.

Prema neslužbenim informacijama, navijači počeli su kamenjem i bocama gađati pripadnike Specijalne policije i PU Čapljina nakon što im je zabranjen ulazak bez ulaznica. Policajci su se spašavali bježeći i preskačući ograde. Intervenirala policija koristila je dimne bombe i topovske udare da bi smirila izgrede.

Četiri policajca su zadobila lakše tjelesne ozljede, jedan navijač Hajduka je odveden u bolnicu, dok je nekoliko pripadnika Torcide privedeno u policijsku postaju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.